maandag 19 april 2010

hello ian

Jaja, nog een kaart vandaag. Ik was gisteren druk met kaartjes maken. Er zijn dagen dat er geen kaart wordt gemaakt ivm zorg voor mijn 2 zoontjes en huishouden......maar gisteren zijn er toch 6 gemaakt. Ik had deze afdrukje nog liggen en zoals ik al eerder schreef, mannenkaarten maak ik niet zoveel, dus hello ian is ook zeer geschikt voor een man. Al had dat bloemetje misschien vervangen moeten worden door een ander voorwerp.

lots of love from annika

Ach wat is annika ook een popje, ben dol op the greetingfarm..........het is dat mijn vriend mijn koopgedrag in de gaten houdt, want anders had ik nog veeeeeeeeel meer van the greetingfarm in mijn hobbiekamer. gelukkig heb ik een vriendin die ook gek is op deze stempels zodat we van elkaar kunnen lenen.
We hebben sinds kort ook een hyves van thegreetingfarm gemaakt

101dalmatiërs

Mijn vriendin en ik hebben elke week een challenge, vorige week had ik als thema Disney bedacht.
Ik heb een kleurplaat ingekleurd met aquarelpotloden.

raisethebarchallenge

hollandsglorie

Ik maak eigenlijks heel weinig mannenkaarten, ben sinds kort ook bezig met copic ciao stiften. Helaas nog te weinig van, maar mijn vriendin heeft ook een aantal en zo komen we ongeveer 1x in de week samen om onze stempelafdrukjes in te kleuren met elkaars stiften.
vorig jaar zomer heb ik een cuttlebug gekocht, heb al een aantal multiframes,nestabilities,creatables in huis........maar nog te weinig, het is gewoon erg leuk om met dit materiaal te werken

Zonnebloemvorig jaar vond ik tussen mijn lading stickervellen deze leuke zonnebloemen, ik geloof bij de wibra weg. Ik had nog weinig ervaring met het inkleuren van de stempel, maar dit is het resultaat
mooie uitdaging voor
paperplaychallenges

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...